Ara

Okul Sporları Bowling Gençler Final müsabakaları tamamlandı. Okulumuz il dördüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

eTWİNNİNG ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜNÜ KAZANDIK.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz öğretmenleri ile birlikte öğle yemeğinde  bir araya geldik.

Günün anlam ve önemine binaen Okul Müdürümüz Abdurrahman KAYA, emekli öğretmenlerimizden Emel CÖMERT, okul öğretmenlerimizden Kübra HALAT ve Mustafa ÖN kısa birer konuşma yaptılar. Ayrıca öğretmenlerimize çiçek takdiminde bulundu.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK !

Ekm

Gezi tanıtım klübü danışman öğretmenlerimiz Hülya ÖZTÜRK ve Gamze YILDIZ, 11.sınıf öğrencilerimiz ile Arkeoloji Müzesi ve Zindan Kapı Müzesini ziyaret ettiler.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Eyl

Bugünün okuyucusu yarının lideri isimli etwinning projesine katılan öğrencilerimize sertifikalarını okul müdürümüz Abdurrahman KAYA ve projeden sorumlu ingilizce öğretmenimiz Nükhet KAYAKENT verdiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen bilgi yarışmalarının il finalinda yarıştık.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

Bursa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı Kutlu Olsun.

Eyl

Çok kıymetli öğretmenlerimiz Tülay AZAR ve Emel CÖMERT emeklilik kararı alarak bizlere veda ettiler. SKAİHL ailesi olarak okulumuza ve öğrencilerimize verdikleri emekler için tekrar tekrar teşekkür eder. Emeklilik hayatlarının sağlıklı, mutlu ve gönüllerince geçmesini dileriz.

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı

Tem

Okulumuzun hem ortaokul hem de lise kısmı mevcuttur. Bursa'nın parlayan yıldızında yeni dönemde sizde yerinizi alın.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem sonu karne töreni yapıldı. Okul Müdürümüz Abdurrahman  KAYA’nın konuşmalarıyla başlayan tören okul turnuvalarında şampiyon olan sınıfların ve okullar arası müsabakalarda başarılı olan öğrencilerimizin duyurulması ve sonrasında öğrencilerimize teşekkür belgesi, takdir belgesi ve onur belgeleri verildi. Okul birincisi ve dönem birincilerinin ilanından sonra okunan İstiklal Marşından sonra karnelerin dağıtımıyla tören sonlandırıldı. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz. Öğrencilerimizin eğitim öğretiminde büyük emeği olan öğretmenlerimizede saygılarımızı sunarız. İyi bir tatil geçirmeniz temennisiyle.