May

Akademik rehberlik kapsamında Mesleğimde Bir Gün programını gerçekleştirdik.

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem 2.Sınav Programı ektedir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri

May

OKULUMUZ ŞEHİT JANDARMA ER SELİM KOÇDEMİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ÇEYREK FİNALE KALDI.

May

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVALARIMIZ SONA ERDİ. ORTAOKUL KADEMESİNDE 8-A ve LİSE KADEMESİNDE 11-B ŞAMPİYON OLDULAR.

May

LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA OKULUMJZ ÖĞRENCİLERİNİN GALİBİYETİ İLE GRUP LİDERLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR.

May

Projedeki öğrencilerimizin eTwinning gününde yapmış oldukları çalışmalar

May

Okulumuz spor kulübünün lise kademesinde düzenlediği sınıflararası dart turnuvasında 11/B sınıfından Berat Furkan 3. 10/B sınıfından Muhammed Yaman 2. 9/A sınıfından Ömür Arslan 1. oldu. Öğrencilerimiz okul müdürümüz tarafından madalyaları takılarak ödüllendirildi. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

2.Küme Okullararası Spor Müsabakaları Dart Branşı Yıldızlar kategorisinde okulumuz Osmangazi ilçe birincisi olmuştur.

Nis

Anadolu İmam Hatip Liseleri Arası Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Mrt

OKULUMUZDA KÜLTÜR VE MEDENİYETLERİMİZDEN GELEN GELENEKSEL SANATLARIMIZIN ÖĞTERİLMESİNE YÖNELİK KURSLAR VE SERGİLER AÇILDI

HAYIRLARDA YARIŞANLAR ETKİNLİĞİ

Mrt

e-Twinning Panomuz ve Logomuz Öğrencilerimiz Tarafından Hazırlandı. Halk Hikayelerimizden Oluşan e-Book Çalışma ve Güvenli İnternet Çalışması Yaptılar.

"Today a reader, tomorrow a leader " e-Twinning Projesi