BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı sonu itibariyle meslek hayatlarını noktalayan ve emeklilik kararı alan arkadaşlarımızı uğurladık.

Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir AİHL ailesi olarak, emekli olup aramızdansa ayrılan Matematik Öğretmenimiz Emel CÖMERT, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yüksel YENER ve Biyoloji Öğretmenimiz Tülay AZAR’a sağlıklı, huzurlu bir emeklilik hayatı diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 12. Sınıflar İçin Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Mezun Olan 8.Sınıf Öğrencilerimiz İçin Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

Haz

Okulumuz 9 ve 10. Sınıf öğrencilerinin Coğrafya dersi kapsamında işledikleri konuları somutlaştırarak tasarladiklari metaryaller yıl sonu faliyetleri kapsamında sergilenmiştir. Öğrencilerimizi ve Coğrafya Öğretmenimiz Gültekin Dönmezi’i tebrik ediyoruz.

Haz

1 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisinden görüntüler..

Emeği geçen öğrencilerimizi ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Seda Sürgün ile Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmenimiz Füsun Eroğlu’nu tebrik ediyoruz.

Haz

Bursa Okul Sporları kapsamında düzenlenen 2.Küme Okullararası Spor Müsabakaları Dart Branşı Yıldızlar kategorisinde okulumuz İl Üçüncüsü olmuştur.  Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Yüksel YENER’i tebrik ederiz.

Haz

İmam Hatip şenlikleri kapsamında Gazi İlkokulu ve İnönü Ortaokulundan sonra da okul tanıtımlarımız tüm hızıyla devam etti.

Mustafa Münevver Olağaner İlkokulu ve Eşrefoğlu Rumi İmam Hatip Ortaokuluna gidildi.

Okul müdür yardımcımız Aysel Bilgi imam hatip liselerinin özellikleri  ile ilgili bilgi verdi . İmam Hatip Liselerinde hem din ilimlerinin hem de fen ilimlerinin bir arada okutulduğu orijinal ve çift kanatlı eğitim sunan  okullar  olduğunu anlattı.

Okulumuz ilköğretim matematik öğretmeni  Hatice Özer ziyaret ettiğimiz okulların öğrencilerine eğlenceli matematik ile ilgili sunum yapmasının yanı sıra Ş. J. Er Selim Koçdemir Anadolu İmam Hatip Lisesindeki bilimsel kültürel sportif etkinliklerinden bahsetti.

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni  Yüksel  Yener de öğrencilere sporun faydaları ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Haz

Bu dönem Gazi İlkokulu ve İnönü Ortaokuluna okul tanıtım çalışmaları kapsamında geziler gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Abdurrahman Kaya ve  okulumuz rehber öğretmeni Özcan Çimer tanıtım çalışmasında Selim Koçdemir AİHL farkı üzerinde durdular. O anlardan görüntüler.

May

İmkânlar ölçüsünde tarihi merkezi camilerde sabah namazı buluşmaları yapıldı.

May

Eğitim öğretim faaliyetleri ile birlikte sosyal-kültürel etkinlikler ve toplum hizmeti çalışmaları gerçekleştirildi.

May

Okulumuzun fiziki mekanlarında (koridor, pano, lcd vb.) günümüz şair-yazarların hayatı ve eserlerinin tanıtımı yapıldı.

May

Halkla İlişkiler ve Kurum Kültürü, İletişim, Etkin Dinleme ve Beden Dili, Etkili ve Güzel Konuşma Hakkında Sunum

May

23 Mayıs’ta okulumuza İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından düzenlenen bir seminere ev sahipliği yaptık. Güvenlik ve sosyal medya konulu semineri öğrencilerimiz ilgiyle izledi. Bu harika etkinlik için emniyet müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıl dönümü okulumuzda yazılan törenle kutlandı.

May

Okulumuzda 1 Haziran 2023 tarihinde saat 10.00- 14.30 arasında düzenleinecek olan Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisine herkes davetlidir.