eTwinning Uluslararası Projemiz Ulusal Kalite Etiketi “eTWİNNİNG National Quality Label” ile ödüllendirildi.

eTWİNNİNG ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜNÜ KAZANDIK.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Nükhet KAYAKENT koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Bugünün Okuyucusu Yarının Lideri”, “Today a Reader Tomorrow a Leader” projemiz Avrupa Birliği ve Ulusal Destek Servisi tarafından ‘ Ulusal Kalite Etiketi’ ödülüne layık görülmüştür.

Üst düzey niteliklere sahip projelere verilmekte olan kalite etiketi aynı zamanda projenin Ulusal ve Avrupa standartlarına ulaştığını simgelemektedir.

Projede emeği geçen M.Emin YALÇIN, Mustafa TÜRKOĞLU, Hakan YILMAZ, Ensar YİĞİT isimli öğrencilerimizi ve koordinatör öğretmenimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.

Nice güzel projelere ve nice güzel başarılara..

17-12-202317-12-202317-12-2023

Yayın: 17.12.2023 - Güncelleme: 17.12.2023 11:33 - Görüntülenme: 65