HEDEF YKS 2024

Mrt

Mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında okul rehberlik servisimiz koordinesinde farklı mesleklere sahip kişilerin öğrencilerle yüz yüze veya online çalışmalarla buluşturulmasına başlanmıştır.

Mrt

MSÜ Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı na yönelik rehberlik servisiyle iş birliği yapılarak öğrenciler bilgilendirilmiştir ve başvuru yapmaları sağlanmıştır.

Mrt

2024-(YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavına yönelik rehberlik servisiyle iş birliği yaparak öğrencilerin bilgilendirilmesi ve başvuru yapmaları sağlanmıştır.

Ara

Hedef YKS 2023 kapsamında öğrencilerimizi Üniversite Sınavlarına hazırlamak için sene boyunca yapacağımız Performans Değerlendirme sınavlarının takvimi oluşturulmuş, ekte sunulmuştur.

Kas

OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ , VELİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ  HEDEF YKS HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ.

12. sınıf öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize HEDEF YKS 2024 diyerek Yks bilgilendirilmesi yapıldı.

11. sınıf öğrencilerimiz için açık liseye geçiş gibi durumlara karşı tedbir alma çalışmaları kapsamında  HEDEF YKS 2025 ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI tanıtım çalışmalarının yapılmıştır. 11. sınıf öğrencileriyle Zümre öğretmenlerinin, (Meslek Dersleri Dahil) buluşturulmuş, yapılacak Hedef YKS 2025 Üniversite Hazırlık Programıyla ilgili öğrencilerimiz ve velilerimiz bilgilendirilmiştir.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün başlattığı "Hedef 2024 Projesi" kapsamında okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetleri planlamak için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Oluşturulan komisyon bilgileri paylaşılmış olup ortaokullardan sorumlu müdür yardımcısı Hüseyin Rahmi TUNCER, koordinatör müdür yardımcısı Aysel BİLGİ, rehber öğretmen Özcan ÇİMER ve zümre başkanlarından oluşan komisyon, Okul Müdürümüz Abdurrahman KAYA başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yayınlanan "Hedef YKS 2024 Projesi" tanıtımı kapsamında; Hedef YKS 2023 okul koordinatörü Özcan ÇİMER tarafından okul öğretmenleriyle okul müdürünün başkanlığında okulumuz öğretmenler odasında toplantı yapılarak proje süreci hakkında öğretmenler bilgilendirildi. Okulumuzda Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında  Hedef YKS 2024 Projesine yönelik okulumuzun Üniversite Hazırlık  Programı 1. Dönem Eylem Planı hazırlanmıştır.

ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ VE MOTİVASYON

8. Ve 12. Sınıf öğrencilerimize Seviye Tespit Sınavları Uygulanmaktadır

Ock

Hedef YKS 2023 okul koordinatörümüz Özcan ÇİMER başkanlığında Akademik takip komisyonu ile birlikte oluşturulan HEDEF YKS 2023 ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI kapsamında 12. sınıf öğrencilerimiz için oluşturan öğrenci danışmanlığı yapacak öğretmen listemiz ekte belirtilmiştir.

Ock

Okulumuzda 29 Kasım Salı günü 12. sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenlenmiştir. Yarışmayı 12/B sınıfı kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Hedef YKS 2023 okul koordinatörümüz Özcan ÇIMER başkanlığında Akademik takip komisyonu ile birlikte oluşturulan HEDEF YKS 2023 ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI aşağıdaki broşürlerde belirtilmiştir.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün başlattığı "Hedef 2023 Projesi" kapsamında okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetleri planlamak için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Oluşturulan komisyon bilgileri paylaşılmış olup ortaokullardan sorumlu müdür yardımcısı Hüseyin Rahmi TUNCER, koordinatör müdür yardımcısı Aysel BİLGİ, rehber öğretmen Özcan ÇİMER ve zümre başkanlarından oluşan komisyon, Okul Müdürümüz Abdurrahman KAYA başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.