BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

MESLEKİ REHBERLİK ÇALIŞMASI

Mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında okul rehberlik servisimiz koordinesinde farklı mesleklere sahip kişilerin öğrencilerle yüz yüze veya online çalışmalarla buluşturulmasına başlanmıştır.

Mesleki rehberlik bağlamında öğrencilerimizi başarı öykülerine sahip farklı meslekten kişilerle buluşturarak kendilerine örnek alabilecekleri başarılı modeller belirlemelerini ve bu yolda bilinçli çalışma zemini oluşturmalarını hedeflenmiştir. Öğrencilerimizin doğru hedefler belirleyerek kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercih yapmalarını sağlamakta diğer bir amacımızdır.

Milli Savunma üniversitesi, güvenlik, astsubay yüksek okulları, uzman çavuşluk, kariyer ve mühendislikler hakkında okulumuza gelen Kıdemli Başçavuş ile mesleki bilgilendirme toplantısı yaptık. Ayrıca online olarak hukuk bölümünün tanıtılması gerçekleştirilmiştir.

17-03-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-2023

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 14:44 - Görüntülenme: 15