BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi için okulumuzda program düzenlenmiştir.

Nis

14 Mart Dünya Matematik Günü kutlama programı kapsamında okulumuz İlköğretim Matematik öğretmenleri ve Lise Matematik öğretmenleri tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

Çanakkale Deniz Zaferimizin 109. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ettik.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz tarafından hazırlanan imsakiye aşağıda verilmiştir. Hoşgeldin Ya Şehri-i Ramazan

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ATASÖZLERİ VE DEYİMLER RESİM SERGİSİ

Şbt

Okulumuz Meslek Dersleri öğretmenleri ve açık lise öğrencilerimiz tarafından  hazırlanan Berat Kandili Programı 24 Şubat Cumartesi günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi Kazandı.

Okulumuzda Regaip Kandili Programı Kutlandı.

Okulumuzda Mevlana Haftası kutlandı.

Ara

Okulumuz 9-B sınıfı öğrencileri gezi kulübü etkinlikleri kapsamında okul öğretmenlerimiz Hülya ÖZTÜRK ve Gamze YILDIZ rehberliğinde Tofaş Araba Müzesi ve Kent Müzesine geziye katılmışlardır.

Ara

Okul Sporları Bowling Gençler Final müsabakaları tamamlandı. Okulumuz il dördüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

eTWİNNİNG ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜNÜ KAZANDIK.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz öğretmenleri ile birlikte öğle yemeğinde  bir araya geldik.

Günün anlam ve önemine binaen Okul Müdürümüz Abdurrahman KAYA, emekli öğretmenlerimizden Emel CÖMERT, okul öğretmenlerimizden Kübra HALAT ve Mustafa ÖN kısa birer konuşma yaptılar. Ayrıca öğretmenlerimize çiçek takdiminde bulundu.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK !